Vabariigi President külastab Ida-Virumaad

Kadriorus 25. jaanuaril 2002

Kadriorus 28. jaanuaril 2002

Vabariigi President ja proua Ingrid Rüütel on 29.-30. jaanuarini visiidil
Ida-Viru maakonnas.

Homme tutvub president Sillamäe Eesti kooliga ja kohtub Ida-Virumaa
Omavalitsuste Liidu juhatusega. Pealelõunal külastab president Rüütel
nahatöötlemistehast Nakro ja AS-i Narva Elektrijaamad Balti jaama. Õhtul
tutvub riigipea Narva-Jõesuu Piirivalve Õppekeskusega.

Kolmapäeva hommikul käib president AS-is Silmet Grupp ja pealelõunal
külastab ta AS-i Eesti Põlevkivi Jõhvis. Samuti on president Rüütlil kavas
külastada Püssi Repo Vabrikuid ja kohtuda Ida-Virumaa vallavanematega.

Tagasi Tallinna jõuab president kolmapäeva õhtul.

Presidendi kantselei pressiteenistus
Karin Piir
karin.piir@vpk.ee

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php:262 Stack trace: #0 /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-content/themes/thematic/library/extensions/discussion.php(30): thematic_commenter_link() #1 /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-includes/class-walker-comment.php(179): thematic_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-includes/co in /data01/virt28649/domeenid/www.virumaa.ee/htdocs/wp-content/themes/thematic/library/extensions/comments-extensions.php on line 262