VE: Riisalu, Aivar – multiärimees

Keskerakondlane Riisalu saab Mustamäe vanemaks
Tuuli Koch
24.08.2004

Ruut Multiärimees võtab üle riigikokku suundunud senise vanema Helle Kalda töö.

Uudise pilt
Aivar Riisalule kuulub muu hulgas Saku suurhall.
Foto: Raigo Pajula

Riisalu ütles, et Keskerakond küsis temalt tõesti juuli alguses, kas ta oleks nõus asuma juhtima Mustamäe linnaosa valitsust.

“Peale selle küsimuse, kas olen nõus, millele ma vastasin jah, pole midagi toimunud. Meil pole juttu olnud isegi detailidest. Seega ei pruugi see üldse nii minna ja arvan, et ma pole enam isegi kandidaat. Sest rohkem pole minuga keegi Keskerakonnast sellel teemal ühendust võtnud,” märkis ta.

Anonüümsust palunud linnavalitsuse liige kinnitas, et Riisalu kinnitatakse uuele kohale homsel linnavalitsuse istungil.

Keskerakonna infojuht Evelyn Sepp tõdes, et linnaosavanema koht vajab täitmist. “Valikusõel selleks on alles töös. Millal ja kelle linnavalitsus ametisse kinnitab, selgub omal ajal,” ütles ta. Partei juhatuse liige Ain Seppik märkis, et ei oska Riisalu nime kinnitada, kuid talle on öeldud, et kandidaatideks on mitu toredat inimest.

Eesti Päevalehe andmetel lubas Keskerakond Riisalule, et tema esimene tööpäev Mustamäe linnaosa vanemana on 20. august. Riisalu kandideeris 2002. aasta kohalike omavalitsuste valimistel Keskerakonna nimekirjas Keila valla esinumbrina ning kogus 34 häält.

Riisalu – mees nagu orkester

•• Läinud aasta lõpus kõlas avalikkuses Aivar Riisalu (43) nimi sagedamini kui kunagi varem ning seda seoses Saku suurhalli ostuga.

•• Riisalu on kogunud tuntust ka kütuseäriga, peamiselt koos Heiti Häälega kütusefirma Alexela ülestöötamisel. Ärimeest võib seostada kümmekonna firmaga, teiste seas Jõhvi kaubakeskuse, Tallinna keraamikatehase, Kuutsemäe suusakeskuse, Bestneti, Kadaka Varahalduse AS-i, Neckman Groupi, AS Hansabaltiga.
Riisalu on mitme mõisa omanik ning tuntud lorilauluansambli Meie Mees looja ning solist.

•• Riisalu on sündinud Märjamaal, 1984. aastal omandas Tallinna polütehnilises instituudis kõrghariduse ökonomisti erialal. EPL

Allikas
Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.