VE: Mang, Igor – tähetark

Tähetark Igor Mang nägi Gruusia-Vene sõda ette 

 

Maarius Suviste
13.08.2008

PANI TÄPPI: Tähetark Igor Mang ennustas juba mullu jõulude paiku, et tänavu augustis juhtub midagi ehmatavat ja ootamatut. Nii läkski – eelmisel nädalal puhkes Gruusia-Vene sõda. (Teet Malsroos)

Tähetark Igor Mang pani möödunud aasta lõpus tehtud ennustusega täppi – augustiks lubas ta miskit ehmatavat ja ootamatut ning sõjakollete laienemist, ja läinud nädalal puhkeski Gruusia-Vene sõda.

Tähetark Igor Mang ennustas mullu jõulude paiku ilmunud ettekuulutuses 2008. aasta kohta ðokeeriva täpsusega, et augustis juhtub midagi ehmatavat ja ootamatut. Ning eelmisel nädalal läkski lahti Gruusia-Vene sõda.

Mang väitis lisaks, et terve rotiaasta toob kaasa sündmusi, mida saab nimetada irratsionaalseteks – need oleksid justkui uskumatud unenäod! Ning meenutas 1912. (samuti roti)aastat, mil uppus Titanic – laev, mida peeti kõikvõimsaks.

Mang ennustas, et rotiaastal hakkavad lagunema struktuurid, tulevad majanduslikud kollapsid, valitsusevahetused, rahvarahutused, terroriaktid, tööstusavariid, sõjakolded laienevad, looduskatastroofid sagenevad ning paljudes riikides juhtuvad pöördelised, dramaatilised sündmused, mis toovad kaasa paanika ja kaose.

“On tunda, et kõik justkui mureneb,” väitis Mang. Ennustades just augustit rahutuks kuuks, mil juhtub midagi ehmatavat ja ootamatut. Täpsemalt võivat Mangi väitel augustis tulla ette näiteks looduskatastroofist tulenev kaos, mis viib suurte rahutusteni, või terroriakte ja tööstusavariisid, mis võivat viia lausa rahvusvaheliste konfliktideni.

“Soovitatav on mitte reisida. Keeruline aeg kestab 3.–25. augustini, siis hakkab raugema,” ennustas Mang. Lubades septembriks siiski etemat aega: “Rahvusvahelise üldsuse abiga peatatakse sõjalised konfliktid. Tähelepanu pöördub siseriiklikele küsimustele.”

Järgmine pauk tabavat Mangi väitel maailma aga juba detsembris: “Tuleb kõige keerulisem ja pingelisem aeg – midagi sarnast augustiga. Kui august paistis silma agressiivsusega, siis detsembris on rohkem tegu depressiooniga.”

Mangi sõnul saavat tänavu selgeks, et midagi on lõplikult murdunud ning lootused heaoluühiskonna ülesehitamisele peab maha matma. Suureks ohuks olevat sektantlike religioossete fanaatikute esilekerkimine ning ka muude ekstremistide väljatulek. Mangi ennustuse järgi kehtestatakse detsembris paljudes riikides erakorraline seisukord.

Mangiga eile kahjuks ühendust saada ei õnnestunud. Tähetark on samas enesekindlalt öelnud: “85–90% ulatuses on läinud nii, nagu ennustasin. Tähed ei valeta!”

Mang: Putin võimu ei kaota

“Venemaale tuleb väga keeruline ja segane aasta, esineb sagedasi stiihilisi väljaastumisi ja demonstratsioone. Putinile isiklikult on aasta hea: rohkem varjus, aga võimu ei kaota,” ennustas tähetark Igor Mang möödunud aasta lõpus Maalehes üllitatud 2008. aasta horoskoobis idanaabri valitsusjuhi käekäiguks.

Pronksiööd ette ei näinud

2006. aasta lõpus ennustas Mang 2007. aastaks rasket ja kurja aega ning poliitilisi konflikte, kuid aprillis Eestit vapustanud pronksiööd ta ette näha ei suutnud.

Alustab horoskoobiga sügisel

Tähetark Igor Mang alustab aasta lõpupäevil ilmuva uue aasta ettekuulutuse kokkuseadmist juba sügisel. Seks tööks kulub tal vähemalt kuu. Horoskoopi armastab ta kirjutada nii maakodus Raplamaal kui ka näiteks Tallinna ja Tartu mõnes raamatukogus.