Eesti presidendipaar pakkus neljapäeva õhtul Mustpeade majas Briti kuningakoja kõrgetele külalistele muuhulgas eesti seeni, Saaremaa lambaliha ja Põltsamaa Kuldset.
Vabariigi presidendiToomas Hendrik Ilvese ja tema abikaasa Evelin Ilvese pidulik õhtusöök Tema Majesteet kuninganna Elizabeth II ja Tema Kuningliku Kõrguse Edinburghi hertsogi auks Mustpeademajasoli sisult rahvuslik, vormilt rahvusvaheline.
Menüü esimene käik oli roheline salateestipuravike ja Gryérejuustuga.
Pearoana nautisid kroonitud pead ja kõrged kutsutud külalised küpsetatudSaaremaalambafileed röstitud paprikaga.
Magustoiduks ootas taldrikutel šokolaadikook nougatini kastme ja tsitrusviljadega. Sinna kõrvale serveeritikohvivõi teed.
Veinikaart koosnes järgmistest väärt märjukestest: 2003. aasta Pouilly-Fumé les Charmes Chatelain AC, 2000. aasta Château Cassagne Haut-Canon la Truffière AC ja otse loomulikult Eesti 1992. aasta Põltsamaa Kuldne.
Kuninglikele kõrgustele pakuti seeni, lambaliha ja “Põltsamaa Kuldset”…
19. oktoober 2006 21:02
Eesti presidendipaar pakkus neljapäeva õhtul Mustpeade majas Briti kuningakoja kõrgetele külalistele muuhulgas eesti seeni, Saaremaa lambaliha ja Põltsamaa Kuldset.
Vabariigi presidendi Toomas Hendrik Ilvese ja tema abikaasa Evelin Ilvese pidulik õhtusöök Tema Majesteet kuninganna Elizabeth II ja Tema Kuningliku Kõrguse Edinburghi hertsogi auks Mustpeade majas oli sisult rahvuslik, vormilt rahvusvaheline.
Menüü esimene käik oli roheline salat eesti puravike ja Gryére juustuga.
Pearoana nautisid kroonitud pead ja kõrged kutsutud külalised küpsetatud Saaremaa lambafileed röstitud paprikaga.
Magustoiduks ootas taldrikutel šokolaadikook nougatini kastme ja tsitrusviljadega. Sinna kõrvale serveeriti kohvi või teed.
Veinikaart koosnes järgmistest väärt märjukestest: 2003. aasta Pouilly-Fumé les Charmes Chatelain AC, 2000. aasta Château Cassagne Haut-Canon la Truffière AC ja otse loomulikult Eesti 1992. aasta Põltsamaa Kuldne.