VE: Kesknädal, mittekolmapäev

Keskerakond: Eesti halvim ajakirjanik on Kalle Muuli
24.12.2003 10:54PM Online

Keskerakonna juhtpoliitikute hinnangul kõige halvem ajakirjanik Eestis Kalle Muuli ning kõige parem Madis Jürgen, teatab Kesknädal.

Keskerakonna nädalaleht korraldas partei liidrite seas küsitluse, milles paluti hinnangut Eesti ajakirjanikele ja ajakirjandusele.

Peale Postimehe ajakirjaniku Kalle Muuli nimetati halbade ajakirjanikena veel Enno Tammerit, Juku-Kalle Raidi, Hannes Rummi. Samuti märgiti Priit Hõbemäge, Tuuli Kochi, Kaarel Tarandit, Urmet Kooki ja Piret Peensood.

Põhjendusena väitsid Keskerakonna liidrid, et kõik loetletud ajakirjanikud tunduvad olevat Keskerakonnavaenulikud.

«Nad pole võimelised analüüsiks, neid suunab emotsioon, mida omakorda suunab teatud erakondlik eelistus, võimalik, et koguni kinnimakstud koostöö,» vahendab Kesknädal.

Eesti parimatena nimetati peale Madis Jürgeni veel ka Argo Ideoni, Andrei Hvostovi, Sulev Vedlerit, Mihkel Kärmast, Vahur Kersnat ja Sulev Valnerit.

Kõige usaldusväärsemaks ajaleheks peavad Keskerakonna juhid Postimeest ja Eesti Ekspressi, järgnevad maakondade lehed ja Maaleht.

Kõige vähem peetakse lugu Eesti Päevalehest, järgnevad SL Õhtuleht, Postimeesja Nelli Teataja.

Ajakirjanike võimet hinnata poliitilist situatsiooni peavad Keskerakonna liidrid väga madalaks: «Nad on poliitiliselt sõltuvad. Paistab silma sõltuvus omanikest,» teatab kolmapäevane Kesknädal.

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.